photo hlava1.jpg photo Hlava2.jpg photo Hlava3.jpg photo Hlava4.jpg photo Hlava5.jpg

čtvrtek 21. srpna 2014

Ready for Kpop party

Minulý rok jsem navštívila soutěž korejské popové hudby, a jelikož mě moc nezaujala, té letošní jsem se vyhnula. K tomuto víkendu korejské hudby patří i malá after party, s kterou jsem neměla zkušenosti (sraz Czech Hallyu Wave se koná každé léto v Praze). Kontaktovala jsem kamarádku a ta se mnou ráda šla. Na akci jsem zvolila Overall z Sheinside, který mi naštěstí pošta nezabavila k proclení. Dá si někdo Margaritu? 


středa 20. srpna 2014

1 year after - new blog design

Hezké odpoledne,
uběhl rok od založení stránek, proto vám představuji nový vzhled blogu jako počest k prvnímu výročí. Po roce se vám budu snažit dávat to nejlepší ze mě. Abyste se sem rádi vraceli a nacházeli zde inspiraci a odlehčení od stresujících podnětů. Já samotná jsem za rok nasbírala spoustu nových zkušeností a stále se držím na cestě k dospělosti, avšak mé mínění k oblečení a každodenní vystávání před šatníkem se vůbec nezměnilo. Speciálně jsem pro blog nafotila pár fotek.


Snaha o kreativnost? Proč ne. Kdysi jsem téměř každý den vytvářela nějaké tapety na plochu či designy pro webové stránky, ale jak šel čas na koníček zbývalo míň a míň času. Můj kreativní duch včetně znalostí práce ve photoshopu zakrněly. Nyní jsem se znovu snažila nahodit staré zvyky. Fotky mají představovat mojí materialističnost a touhu po dalších nákupech. I přes plné poličky s oblečením stále nemám co na sebe a chtělo by to jít znovu na nákupy. Tím ze sebe nechci dělat žádnou shopaholičku, jen se snažím prodat význam blogu. Snad si fotky užíváte stejně jako já. Tím bych také chtěla všem odběratelům a návštěvníkům  poděkovat za podporu. Moc si toho vážím. Slavnostně se můžeme vrhnout do dalšího roku plných outfitů, makeup tutoriálů a spousty článků o asijských zajímavostech. Nechte se překvapit. ;)